Monday 18 May 2009

Dezbatere CDNews: Tu ce ai vrea sa fii? -- all pandas want to be rockstars


Rockstar Video



Toti ne-am gandit la un moment ce am vrea sa devenim cand ne facem mari. Fie ca iti doresti sa ajungi fotbalist sau stea de cineva, astronaut sau pictor celebru,
Unii dintre noi isi doresc sa ajunga astronauti sau fotbalisti..
Cdnews.ro vrea sa afle ce iti doresti tu sa fii
cum e viata ta si cum ai vrea sa fie daca ai avea puterea sa o schimbi

8 comments:

  1. ce vreau eu sa fiu?
    prin felul in care sunt, prin prietenii pe care ii am, vreau sa fiu orice, de la gunoier pana la sef de stat. stiu ca suna excentric si ireal, insa partea complexa de abia acum apare: ma plictisesc repede,asa ca as face cate putin din fiecare. poate acesta este un raspuns pentru diversifitatea de prieteni pe care o am in preajma mea

    ReplyDelete
  2. Cand eram mica as fi dorit sa ajung muzician. Apoi, cand am mai crescut un pic am visat sa ma fac fotbalist. Apoi jucator de basket. Normal, celebru.
    Mai apoi, crdeam ca voi ajunge un bun pedagogo, profesor de istori. Nu am pastrat nici acest vis. L-am abandonat pentru viata de student si maturizarea care vine o data cu ea.
    Ce as vrea sa fiu acum?
    BOGATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
    IN BANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
    ASA: 5 MASINI, 3 CASE, SA FIU SANATOS SI SA CALATORESC PESTE TOT, SA AM 5 NEVESTE FRU8MOASE CU PICIOARE LUNGI SI CU OCHII ALBASTRI.
    E VISUL ORICARUI OM?

    ReplyDelete
  3. cand eram mica vroiam sa ma fac mare si atat...:) ma rog am trecut prin fazele tipice gen d-na profesoara si d-na avocat si ceva mai putin tipic adica arheolog :D iar acum cand sunt mare vreau sa ma fac mica si atat...:)

    ReplyDelete
  4. visuri, asteptari si impliniri, la un anumit moment in viata toti ne dorim ceea ce vedem,auzim...exista un moment in care nu iti mai doresti nimic? Se poate spune atunci ca mai traiesti?

    ReplyDelete
  5. azi vreau sa fiu

    ReplyDelete
  6. eu de cand ma stiu am zis ca vreau sa fiu 'calator'...pe masura ce cresteam realizam ca va ramane doar un vis copilaresc, dar de curand mi-am dat seama ca nu e chiar asa si m-am hotarat sa dau la turism...ma gandesc ca as putea fi ghid :D sau ceva de genu...oricum voi alege ceva care sa imi implineasca visul dintotdeauna...:)

    ReplyDelete
  7. nu stiu ce vreau sa ma fac.dar stiu ce nu vreau sa ma fac, mare.

    ReplyDelete
  8. acum ca am ajuns mare vreau sa fiu mica :)

    ReplyDelete